LakShmi Crio Gamathi

LakShmi Crio Gamathi

Naast het verkoelen van een Pitta huid zijn de benen in de zomer ook (Vata-Pitta) gerelateerd en kunnen deze pijnlijk, zwaar en verzuurd aanvoelen. Aanpakken dus!
Hoe? Met het Crio Legs Ritual!

Ontdek het Lakshmi lichaamsritueel dat zware benen verfrist en overtollig vocht en afvalstoffen afvoert, het versterkt de haarvaten en verbetert de microcirculatie, verlicht pijnlijke benen en brengt rust in restless legs. Met veel trots presenteren we het vernieuwde CRIO LEGS ritueel dat je benen als veertjes laat aanvoelen!

Crio Booster on the Go
Een kalmerende en hydraterende twee-fasevloeistof die de huid zacht, gehydrateerd en van nature elastisch houdt. Speciaal ontwikkeld om vermoeide benen ontspanning te bieden. De natuurlijke actieve ingrediënten werken snel in op vermoeide en gezwollen benen, waardoor ze onmiddellijk lichter aanvoelen.

Crio Legs Cream
De frisse textuur van Crio Legs Cream vermindert het gevoel van zwaarte en vermoeidheid in de benen vanaf de eerste toepassing. Paardenkastanje, pepermunt, slagersbezem, bosbes, ananas en eucalyptus vormen een unieke combinatie van zeer effectieve stoffen die de aderen versterken en tegelijkertijd gezwollen en pijnlijke benen versterken en verlichten.

Boek het Crio Legs ritueel en ga door met zelfzorg thuis zodat het blijft werken en je het resultaat kunt vasthouden. ⁠

Yes we can!