Lakshmi Netra Hamsa

Lakshmi Netra Hamsa

Producten om rimpels, wallen en kringen tegen te gaan.


De huid rondom je ogen

Ongeacht je huidtype en je leeftijd is het belangrijk de huid rond de ogen goed te verzorgen en zorgvuldig te beschermen. Het is een heel kwetsbaar gebied met een dunne huid, de gemiddelde dikte is maar 0,3 millimeter. De oogcontour is daardoor extra gevoelig voor vroegtijdige veroudering, huidirritatie en overgevoeligheden. Ze wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei soorten stress veroorzaakt door wind, vochtigheid, droogte, warmte, kou en temperatuurwisselingen. Door onze gezichtsuitdrukkingen maakt dit gebied meer dan 10.000 spierbewegingen per dag!
De eerste tekenen van lijntjes en rimpels kunnen al op jongere leeftijd optreden, vooral bij mensen met bijziendheid en verziendheid die de spieren rondom de oogkas vaker samentrekken. Speciale oogcontour behandelingen en producten kunnen het best ingezet worden vanaf de leeftijd van 20 jaar om zo de schoonheid en helderheid van de ogen te behouden.

Verzorging van de oogcontour

LakShmi Netra Hamsa is een krachtig beauty ritueel samengesteld uit producten die rijk zijn aan hyaluronzuur en actieve plantaardige ingrediënten, hydrolaten verrijkt met essentiële oliën met natuurlijke werkstoffen en vitamines die samen werken om krachtig de oorzaak van de ontsierende oneffenheden zoals wallen of donkere kringen aan te pakken. De verschillende producten pakken de problemen rondom de oogcontour direct zichtbaar aan.

Kraaienpootjes, wallen, kringen, rimpels

Heb je vermoeide ogen? Is het gebied rond de ogen minder elastisch geworden? Heb je last van wallen en donkere kringen? Is de huid verslapt? Heb je last van fijne expressie-lijntjes, diepe rimpels of kraaienpootjes?
Er is één antwoord op al deze problemen: LakShmi Netra Hamsa. Meteen vanaf de eerste toepassing vermindert het direct zichtbaar de sporen van vermoeidheid en stress. De huid wordt diep gehydrateerd, helderder, elastischer en de ogen gaan er weer heerlijk uitgerust en fris uit zien zonder wallen, lijntjes of donkere kringen.

De bijzondere verpakking

Op iedere productverpakking staat een QR code die je met je smartphone kunt scannen en die je meeneemt in een Beauty & Wellness@home beleving. Zo kun je bijvoorbeeld naar een bijbehorende mantra of meditatie luisteren tijdens de inwerktijd van het oogmasker en kun je per product de ingrediënten en hun werking lezen. Het bevat ook een video die op het gevoel inwerkt met mooie citaten die je helpen om helemaal naar binnen te keren en om dieper weg te dromen in een heerlijke staat van ontspanning en welzijn.
Er zit geen bijsluiter meer in de verpakking maar het doosje zelf, de verpakking, ís de bijsluiter. Hierop staat al de informatie van het product en de gebruiksaanwijzing. Dit om zo min mogelijk papier te verspillen ter bescherming van onze moeder Aarde. De naam Netra Hamsa komt van het Sanskriet, Netra betekent ogen en Hamsa is de hand van Fatima. Het oog in het midden van de hand beschermt tegen kwade invloeden.

Enthousiast geworden?

Je bestelt deze heerlijke producten hier:
LakShmi Netra Hamsa Ritual

De ogen zijn de spiegels van onze ziel. Laat ze stralen & sprankelen.

Lieve groet,

Alice Hendriks-Koll
't Bjoetiekje Huidverbetering & Welzijn - jouw schoonheidssalon in Kerkrade