Werking & Gebruik LakShmi Jade Roller

Werking & Gebruik LakShmi Jade Roller

Werking & gebruik van de Jade Roller voor een stevige huid & instructievideo


Dagelijkse massage met de jade roller zorgt voor een vermindering van ontstekingen en donkere kringen onder de ogen. Je huid wordt steviger en fijne lijntjes verminderen. Je huid krijgt een mooie teint en glow!

Jade is een edelsteen die verkoelend en helend werkt op de huid. Wanneer je de Jade steen op je huid voelt, is de koelte het eerste wat je voelt. Deze koelte komt niet alleen de huid ten goede door ontstekingen te verminderen, maar vernauwt ook de haarvaten onder de ogen om donkere kringen onder de ogen te verminderen.

Je gaat je lymfeklieren aanzetten om afvalstoffen en vochtophopingen af te voeren. Je verwijdert zo spanningsknopen die de energiestroom en voedingsstoffenstroom naar de huid blokkeren. Je gaat ook je doorbloeding stimuleren, zo worden voedingsstoffen uit serums en crèmes beter opgenomen. Je krijgt wat meer kleur in het gezicht en je huid ziet er “levendiger” uit, je krijgt een mooie glow en teint.
Door de massage met de jade roller ga je de elastine in je huid en de collageen productie stimuleren, zo wordt de tijd van de celverdeling en hiermee het verouderingsproces van de huid vertraagd, waardoor fijne lijntjes voorkomen kunnen worden. Je huid oogt en voelt steviger, het is een mooie tool om de jeugdigheid van jouw huid te behouden.

Als je rolt met een serum, heb je het voordeel voor jouw huid gemaximaliseerd. Je gezicht zal “toned” en “relaxed” aanvoelen, net zoals het lichaam voelt na het sporten. Leg de Roller in de koelkast voor de beste resultaten, direct merk je dat je een frissere blik hebt.

Gebruik de jade roller ‘ochtends en’ s avonds gedurende 3 minuten, door de lymfewegen te volgen om de afvoer van gifstoffen te bevorderen, met een zachte stevige druk om de bloedsomloop te bevorderen en de productie van collageen te stimuleren.

Wil je weten hoe je de Jade Roller moet gebruiken? Klik dan op de link om de instructievideo te bekijken.
Instructievideo LakShmi Jade Roller

En je bestelt hem hier:
LakShmi Jade Roller

Let’s Roll!

Met stralende groet,

Alice Hendriks-Koll

’t Bjoetiekje voor Huidverbetering & Welzijn – jouw holistische schoonheidssalon in Kerkrade